FASILITETER OG AKTIVITETER

På Røst Bryggehotell har vi en rekke tilbud som vi anbefaler alle å benytte seg av.

RIB-tur rundt fjellene

Opplev de vakre fjellene rundt Røst fra vår egen RIB. Vi tar deg med på en RIB-tur rundt alle fjellene på Røst, så nærme det er mulig å komme. Med egen guide får man også vite det man trenger, om alt man får sett på denne herlige turen.

Her får man sett fjellene, fuglene og det som ellers er, på nærmeste hold. En tur i alle kriker og kroker rundt hele Røst, med gode historier og faktaopplysninger. Opplev Storfjellet, Vedøya, Nykene og Skomvær fyr fra vannkanten.

Før turen blir det utlevert varmekjeledress og redningsvest. Turen varer to timer, men tidspunkt for turen vil variere fra dag til dag. Ved booking tar vi kontakt dersom det blir endringer.

Book

Guidet Busstur

Ta deg en busstur med vår lokale guide, rundt hele øya. Her får du sett alt som Røst har å by på, samt en rekke gode historier om de forskjellige opplevelsene.

Ring eller send mail for booking. Det er også mulig å gjøre dette under ditt opphold hos oss.

Book

Fly & Bike – Sykkelutleie

Hos oss kan du leie sykkel under hele ditt opphold. Dette er en perfekt mulighet for å få sett øya på nærmeste hold, og landskapet på Røst er helt flatt, så du vil ikke måtte slite med melkesyre og slikt noe.

Det er også mulig å leie sykkel direkte fra Røst Lufthavn gjennom Røst Bryggehotell. Dette gjøres på Lofoten Info sine nettsider.

En vandring i tørrfiskens rike

Få en omvisning på vårt eget tørrfiskloft, loftet der gullet fra Røst blir lagret. Her får man sett tørrfisk i alle former og fasonger, og man får også vite det man trenger å vite både når det gjelder kvalitet, sortering, historie og så videre.

Ring eller send mail for booking. Det er også mulig å gjøre dette under ditt opphold hos oss.

Book

Galleriet

Galleriet huser naturfotograf Jan Erik Wessel, med bilder fra Røst, Lofoten og Nord-Norge.

Galleriet er en nyrestaurert gammel, tømret agnebu, som er over 100 år gammel, og denne er verdt et besøk. Interessen for Nord-Norge, Lofoten og Røst ble starten på Galleri Wessel som drives av naturfotograf Jan Erik Wessel som har permanent utstilling og salg av bilder, hovedsakelig fra Røst.

Kontakt Jan Erik Wessel

Fisketur med lokal fisker

Bli med ut på det store Røst-havet sammen med en av de lokale fiskerne, og opplev det som virkelig kjennetegner Røst. Utenfor Røst kryr det av fisk i alle former og fasonger, både torsk, sei, brosme, lange, uer, kveite og det som ellers er.

Prøv lykken og få samtidig en helt eventyrlig opplevelse!

Book

Book ditt opphold hos oss, eller ring +47 76 05 08 00